apartmaji, sobe, prenočišča Poreč
apartmaji poreč.. Refresh for more!

Apartmaji Umag

Že kmalu po Novem letu se vse večkrat zalotimo, da začnemo razmišljati o vročem vremenu in toplem morju. Komaj že čakamo, da pride pomlad in za pomladjo težko pričakovano poletje, z njim pa odhod na dopust, na morje, na zaslužen počitek. Apartmaji Umag so udobni, prostorni, največkrat so locirali zelo blizu morja, kar je še posebej pomembno.

Vedno se sprašujemo, kam bi letos odšli na dopust. Imamo vse polno idej in seveda tudi ponudbe. Da bi se zares spočili na našem dopustu, ne želimo dolge vožnje do našega cilja, kljub temu pa želimo, da je mesto, kamor bomo odšli prijetno in polno zabave. Da bi vse te naše želje izpolnili, je prav zagotovo dobra izbira malo mestece na Hrvaškem blizu Slovenske meje, to je Umag.

Umag in njegova okolica nam za naš oddih nudi vse polno priložnosti, od zabave, športa, druženja, lahko pa si izberemo tudi mirne kotičke, kjer se spočijemo. Glede prenočišča oziroma nastanitve v Umagu ni nobenih skrbi, saj je vse polno apartmajev. Nekateri apartmaji so tudi v bližini samega mestnega jedra, ki nas s svojimi lepimi uličicami kar vabi na večerne sprehode.

Zagotovo se bomo v apartmajih Umag počutili zelo lepo. Spočili se bomo in vrnili domov polni nove energije. Naslednje leto pa se bomo zaradi odlične ponudbe in udobnih apartmajev v Umag zagotovo želeli ponovno vrniti.

Zaznamki: ,

0 comments

Apartma je še brez komentarja in ocen

Bodite prvi in oddajte komentar

Izpolnite obrazec in vnesite komentar