apartmaji, sobe, prenočišča Poreč
apartmaji poreč.. Refresh for more!

Last minute

Španija ponuja počitnice in izlete na celini ter španskih otokih – Mallorci, Menorci, Ibizi ter Kanarskih otokih (Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, Fuertaventura). Last minute Španija je priljubljena destinacija za počitnice z letalom ter družinske počitnice.

Najbolj zanimiva za obisk je sigurno prestolnica Barcelona, kamor so organizirani izleti skozi vse leto. Zelo znana je po Gaudijevih arhitekturnih stvaritvah, največ turistov si ogleda njegovo slavno katedralo Sagrado Familio.

barcelona

Barcelono si lahko ogledamo tudi v lastni režiji, saj so iz Italije organizirani nizkocenovni leti po zelo nizkih cenah, hotel pa si prav tako rezerviramo preko interneta ter plačamo s kreditno kartico. Seveda nam vse to uredijo tudi v turistični agenciji. Last minute Španija v hotelih z dvema, tremi, štirimi ali petimi zvezdicami.

barcelona

Velika izbira hotelov in apartmajev na španskih otokih in v Costa Bravi, Lloret de Maru in Santa Susani. Poletne počitnice lahko preživimo na čudovitih peščenih plažah, poleg tega si lahko ogledamo tudi številne kulturne in zgodovinske znamenitosti. Na otoke Mallorca in Menorca lahko letimo vsako leto z direktnimi leti iz Ljubljane od junija do septembra ter na Tenerife z direktnim letom iz Ljubljane od februarja do aprila.